Bases del concurs d’Instagram #InstaFortia

L’Ajuntament de Fortià ha organitzat el concurs d’Instagram #InstaFortia per la seva Festa Major de Sant Julià i Santa Basilissa l’11 de gener del 2014. L’objectiu d’aquest concurs és difondre el patrimoni del poble així com les activitats que s’hi realitzen.

Aquest concurs estarà regit per les següents normes:

1. Participants
Els participants al concurs han de ser persones físiques que s’hagin inscrit a la trobada #InstaFortia i a més han de tenir perfil públic a la plataforma Instagram, respectant les condicions d’aquesta plataforma.
Queden excloses les persones que hagin participat en la preparació del concurs, així com el jurat.

2. Fotografies
Les fotografies que formaran part del concurs són totes aquelles que els participants inscrits hagin penjat a la plataforma Instagram amb les etiquetes #InstaFortia, #FestaMajorFortia i #visitFortia (les fotografies han contenir les tres etiquetes), el període que es comptabilitzarà és del dissabte 11 de gener del 2014 a les 10 h. fins el dilluns 13 de gener del 2014 a les 23:59 h., les fotografies que es pengin fora d’aquest període no participaran al concurs.
Les fotografies s’han de fer amb dispositius mòbils, als guanyadors dels concurs se’ls hi pot demanar que enviïn la fotografia original per comprovar el dispositiu que s’ha utilitzat per fer-la.

3. Propietat intel·lectual
Els participants cedeixen expressament a l’Ajuntament de Fortià les fotografies penjades amb els criteris indicats anteriorment, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal.

4. Jurat
El jurat del concurs està format per a tres persones, dos fotògrafs professionals i l’alcalde de l’Ajuntament de Fortià.

La inscripció al concurs implica l’acceptació de tots els punts de les bases del concurs.