Campanya “Sóc Responsable”

 

FAADA-SR2017-cartel-A3-caL’ajuntament de Fortià, , torna a col•laborar en la difusió de la campanya “Sóc responsable” de la fundació FAADA, que promoure la identificació i esterilització de gossos, gats i fures.

Fins al 30 d’abril, diferents centres veterinaris de Catalunya s’adhereixin a la campanya i realitzen descomptes per instal·lar xips i esterilització d’animals.

Al següent enllaç trobareu els centres Veterinaris adherits http://socresponsable.org/veterinarios.php?provincia=4&municipi=tots#cerca_centre

L’ajuntament de Fortià participa en la promoció d’aquesta campanya, que facilita als titulars d’animals de companyia el compliment d’aquesta obligació legal.

Es recorda que cal inscriure els gossos, els gats i les fures en el cens municipal d’animals de companyia, un cop l’animal estigui identificat amb el xip, podeu adreçar-vos a l’ajuntament amb horari de 11:00 a 14:00 de dilluns a divendres,  excepte dijous,.

Recordeu que us caldrà aportar la cartilla del veterinari, DNI del propietari  i omplir la inscripció del registre  (ANICOM) que trobareu allà.

Per a més informació sobre la campanya es pot visitar el web http://www.socresponsable.org o bé trucar al 936 245 538.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s