Enquesta Espai Jove de Fortià


La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Fortià està valorant l’opció d’adaptar un espai al municipi per destinar-lo a Espai Jove amb la participació d’un dinamitzador/a que aporti dinàmiques, idees engrescadores, propostes d’activitats, cicles de xerrades, cinefòrums, espai d’estudi, ajuda a la inserció en el món laboral, recull de propostes i necessitats.

Creiem que els i les joves estan en un procés maduratiu i de construcció de la seva personalitat, de la seva xarxa d’amistats i de la relació i vincle amb el seu entorn. Donar un espai on puguin desenvolupar tots aquests aspectes serà clau per poder crear un teixit entre els joves del poble i, per tant, un benefici el poble.

És per aquest motiu que hem creat aquesta enquesta per valorar les necessitats i saber la voluntat dels i les joves fortianencs/ques per formar-ne part i tots junts poder tirar aquest projecte endavant.

L’enquesta està pensada per als joves a partir d’11 anys (6è de primària), que estan apunt de fer el pas a secundaria, un fet molt important en la vida del jovent. En aquest sentit, l’Espai Jove pot ajudar en aquesta transició amb tenir aquest espai de trobada amb joves d’edats similars i més grans.

Ompliu l’enquesta clicant aquí.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s